Wonki, o altfel de gradiniță în Chișinău!

Ieri, și-a deschis larg ușile grădinița Wonki.

Peste 2500 mp, cu arhitectură deosebită și spații de joacă creative pentru diferite vârste. Clădire, curte, mobilier, terenuri de joacă proiectate și construite individual.

Tot ce e mai bun,copiilor.

Pe aceast principiu, timp de 2 ani s-a construit de la zero gradinita Wonki. Un proiect realizat cu materiale de finisare Sto în interior si exterior, care se conformează celor mai stricte standarde, și sunt testate de către Comisia Germana de evaluare TUV fiind garantate a fi lipsite de solvenți și plastifianți. Copii vor avea parte de încăperi sănătoase, lipsite de substanțe periculoase, poluanți, mirosuri neplăcute si mucegai.

Compania Sto studiază toate aspectele proiectului și pe această bază, punem la dispoziție o gamă variată de soluții pentru satisfacerea oricarui proiect de construcție.

Clădirea grădinitei amintește de căsuțele desenate de mâna unui copil. Aceasta este formată din 6 blocuri a câte 2 etaje fiecare.Toate etapele de termoizolare a fatadelor au fost realizate cu materiale de finisare Sto.

Avantajele sistemului de termoizolare a fatadelor sunt următoarele:

  • Rezistență ridicată la microorganisme, alge și ciuperci datorită unui strat protector
  • Rezistență ridicată la fisurare
  • Îmbunătățirea izolației fonice până la 10 db(A)
  • Capacitatea de a rezista la sarcini mecanice mari
  • Proprietăți excelente de izolare termică
  • Rezistență la condiții nevaforabile climatice
  • Pericol scăzut de incendiu

Sistemele individuale de termoizolare a fatadei de la Sto se situează între cele mai bune din lume. Nu doar aspectul estetic determină calitatea unei faţade, cât şi funcţionalitatea şi durabilitatea acesteia.

Interiorul grădiniței Wonki are un design plăcut și util,fără culori înțepătoare.Toate încăperile păstrează același stil și gamă de culori.

Pentru interior s-a folosit toată gama de materiale pentru finisare Sto începând cu prima etapa de pregatire a peretilor și finalizând cu stratul final-vopseaua.


În acest proiect a fost utilizată vopseaua naturală StoColor Opticryl Matt si StoColor Opticryl Satinmatt potrivită în special pentru pereții în încăperile predestinate școlilor,grădiniților,săli de joacă.

Câteva cerințe de bază care trebuiau respectate la alegere vopselei: lavabilă, durabilitate și rezistentă la solicitări intense.

Deoarece sălile de grupă sunt spațioase, luminoase cu ferestre panoramice, si scaldate de lumina zilei, pentru tavane am utilizat vopseaua extra-mat StoColor Supermatt.

Vopselele Sto-înseamna mai mult decât pereti plini de culoare, este vorba despre produse inovatoare, unice, cu proprietati specifice, care întretin starea de bine și asigură un mediu sănătos, lipsit de agenți cu caracter de poluare în spatiile în care sunt aplicate.