Blatul din piatra sinterizata Neolith

Blaturile din piatra sinterizata Neolith sunt fabricate din materiale 100% naturale. Acestea sunt obținute dintr-un amestec de granit, oxizi naturali, sticlă și minerale de siliciu care sunt combinate între ele printr-un proces termic de temperaturi foarte înalte, presare și sintetizare. Astfel, se obține una dintre cele mai rezistente suprafețe pentru blaturi de bucătărie.

Pe lângă faptul că sunt deosebit de durabile, blaturile din piatra sinterizata Neolith sunt și ușor de curățat și rezistente la pete, suprafața acestora fiind neporoasă. Iată patru motive pentru care un blat din piatra sinterizata Neolith este alegerea perfectă pentru bucătăria ta.

  • Un blat din piatra sinterizata Neolith este versatil.
  • Un blat din piatra sinterizata Neolith este rezistent.
  • Un blat din piatra sinterizata Neolith este ușor de curățat și dezinfectat.
  • Piatra sinterizata Neolith este un material ecologic, care nu poluează.

Blatul din piatra sinterizata Neolith nu își schimbă culoarea ???? în timp sau în urma expunerii la razele UV, spre deosebire de alte materiale care, în aceste condiții, se decolorează.

Este disponibil într-o mare varietate de culori.

Prin comparație cu alte opțiuni populare, piatra sinterizata Neolith are un preț rezonabil.

În concluzie, un blat din piatra sinterizata Neolith este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc un blat care să dureze în timp, să fie folosit zilnic, să nu polueze și să reziste în fața petelor și zgârieturilor.