HORA Village – Locul tau de refugiu in inima agitatiei

Originea Complexului HORA Village

Dansul popular hora ne caracterizeaza ca popor si evidentiaza valorile noastre, fortifica radacinile si da aripi.

Viata la HORA Village se asociaza cu ritmul dansului - uneori alert, in pas saltaret si vioi, alteori mai lent, in liniste si echilibru, dar intotdeauna umar la umar cu oameni dragi si de incredere. Aici se prind in hora cele mai frumoase trairi, cele mai profunde amintiri, dar cel mai important - hora este despre oamenii care te inconjoara, oameni de nadejde, oameni pe care te poti sprijini la nevoie.

In era tuturor posibilitatilor, au ajuns la mare cautare emotiile vii si netrucate, senzatiile sincere de siguranta si caldura sufleteasca, sentimentul de acceptare si dragoste neconditionata. Toate acestea pot fi traite doar acasa, intr-un spatiu intim ce te defineste si iti da aripi, dar si mentine vii radacinile. Acasa poti fi tu acel dintotdeauna, lasand dupa usa grijile zilei ce a trecut.

La HORA Village simti confortul de a trai in armonie

Complexul rezidential HORA Village a fost conceput pentru a satisface pe deplin asteptarile de confort, intimitate, siguranta si a reusit sa imbine armonios beneficiile traiului in sanul naturii cu cele ale traiului modern, practic si confortabil. In imediata apropiere de toate beneficiile capitalei, acesta se distinge prin dimensiunile sale remarcabile si este singurul proiect de asemenea amploare.

Ansamblul rezidential modern este compus din apartamente spatioase, potrivite pentru cei ce tin la atmosfera urbana, cu un stil de viata activ, dar totodata ferit de galagia orasului, iar casutele de tip Townhouse reprezinta echilibrul dintre eleganta si intimitate sporita, potrivite pentru cei ce iubesc viata in natura si sentimentul de a fi stapan in propria curte.

Arhitectura complexului este conceputa astfel, incat rezidentii sa beneficieze de spatiu generos, simtindu-se ca si cum ar locui in afara orasului. Distanta dintre randurile de case de tip Townhouse este de aproximativ 20 de metri, asigurand confort si intimitate pentru fiecare locatar. Blocurile de apartamente au, de asemenea, maxim 5 etaje, oferind complexului o atmosfera aerisita, cu cerul liber deasupra capului, iar numerosii copaci ofera o priveliste frumoasa si aer curat in abundenta.

HORA Village este locul potrivit pentru tine

Dezvoltatorul imobiliar A-CASA acorda atentia cuvenita fiecarui spatiu, pentru ca acesta sa fie utilizat in mod practic si eficient. Proiectarea caselor de tip Townhouse a fost facuta in asa fel, incat fiecare membru al familiei tale sa se simta confortabil si linistit. La randul sau, blocurile de apartamente pun la dispozitie planimetrii variate pentru cele mai sofisticate cerinte.

Spatiile pot fi usor adaptate diverselor necesitati si stiluri de viata, indiferent daca esti in cautarea unui apartament cu o camera sau mai multe. Totul este chibzuit si bine aranjat, astfel incat sa ofere un spatiu generos, cu o iluminare naturala abundenta, creand o atmosfera confortabila si placuta in interiorul locuintelor. Astfel ai posibilitatea de a-ti amenaja locuinta in stilul dorit, fie ca preferi sa urmezi tendintele sau sa le contrazici.

HORA Village este spatiul potrivit pentru tine si familia ta. Aici ai toate conditiile pentru a te simti confortabil si a te bucura de fiecare moment petrecut acasa.

Reputatie prin experienta

Munca cu dedicatie si pasiune a dus la crearea unui proiect de calitate pentru viitorii locatari. Un nume bun nu vine doar cu avantaje, ci si cu un grad sporit de responsabilitate. Proiectele dezvoltatorului imobiliar A-CASA sunt dovada angajamentului pentru durabilitate si responsabilitate ecologica, reflectand preocuparile comune si idealurile pe termen lung.

Fondata in 2013 ca o afacere de familie cu numele initial Flormin-Com, compania a devenit unul dintre cei mai de incredere dezvoltatori imobiliari din tara. Este printre primele companii care au introdus in Republica Moldova conceptul de case insiruite, adica case de tip Townhouse. In trecut, au coordonat constructia si renovarea unor spatii comerciale notabile, precum Tagaer, ORBICO, Goose&Gooose si Hotelul Astoria. Gratie unei echipe profesioniste si dedicate constructiilor de calitate, inovative, ecologice si integrate in mediul natural, compania a evoluat in timp. Din 2019, Flormin-Com se afla intr-un proces planificat de reformare si modernizare la nivel managerial, iar in 2022 a devenit A-CASA, consolidand intreaga companie, orientandu-se catre o dezvoltare continua.

Proiect marca A-CASA:

Cottage Residence

Munca cu dedicatie si pasiune a adus cu sine increderea oamenilor, iar rezultatele frumoase inspira noi creatii si determina la dezvoltarea unui oras modern si sigur pentru fiecare.

Complexul rezidential de tip inchis Cottage Residence - un spatiu extins, proiectat cu atentie pentru fiecare detaliu. Acesta include Townhouse-uri cu planimetrii gandite intr-o maniera rationala si echilibrata pentru a crea spatii ample si luminoase. Casele de tip Townhouse sunt construite in 2 sau 3 nivele si fiecare in parte dispune de un teren privat. Intr-un echilibru perfect se regasesc si cele 2 blocuri de apartamente cu suprafete cuprinse intre 42 m2 si 81,5 m2. Blocurile sunt construite dupa acelasi concept architectural care reprezinta in totalitate complexul Cottage Residence.

Alpha Residence

Alpha Residence reprezinta o comunitate tanara intr-un complex locativ modern. Apartamentele cu 1, 2 si 3 camere, cu doua nivele, precum si penthouse-uri care redau perfect notiunea de spatiu generos, ne-au determinat sa redefinim limitele confortului. Ansamblul cucereste prin arhitectura moderna, parcari subterane si supraterane, spatii de joaca, relaxare, divertisment si prin cei 4603 m2 destinati spatiilor comerciale. Complexul este construit din materiale de constructii si de finisaj de inalta calitate si ecologice, fapt ce aduce locatarilor durabilitate, confort si siguranta in propria casa.

Traieste visul urban intr-un cadru rural de vis

Proiectele A-CASA se axeaza pe principiul utilizarii rationale a spatiului, tehnologii si solutii moderne, utilizarea materialelor de constructie durabile si ecologice, alegerea unor locatii - cheie si dezvoltarea infrastructurii pentru un mediu urban confortabil si accesibil.

Originalitatea si succesul se datoreaza, incontestabil, echipei de profesionisti inovatori, indrazneti si nonconformisti, ce nu accepta compromisuri si nu se multumesc cu jumatati de masura cand in joc este calitatea, siguranta, durabilitatea constructiilor si realizarea visurilor - atat a companiei, cat si a fiecarui locatar, de la mic la mare.

Pentru viitor, obiectivul principal al companiei ramane cel de a raspunde cat mai eficient solicitarilor si increderii acordate, valorificand in beneficiul intregii comunitati experienta vasta acumulata in domeniul constructiilor rezidentiale si impactul tehnologiilor moderne.